Läkecenter Pernilla Andersson 
Akupunktur - Medicinsk laser - Svensk klassisk massage
Karlstad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köp kosttillskott och raw food på Vitamera

 

 

 


Minska ditt sötsug

Sötsuget eller sockerberoendet har blivit ett stort problem i vårt samhälle. Många människor har detta problem vare sig man är normal-, över- eller underviktig.

Behandlingen görs med akupunktur eller laserakupunktur i öronen. Man blir samtidigt med behandlingen oftast mycket avslappnad och stressnivån i kroppen minskar. Efter behandlingen sätter jag magnetplåster på vissa av punkterna för att få en förstärkt effekt. Magnetplåsterna får sitta kvar i 3 dagar och ska stimuleras genom att trycka på dem flera gånger varje dag.

I de flesta fall är det tillräckligt med en behandling per vecka under en månads tid för att åstadkomma en avvänjning av socker. Därefter kan man ta behandling vid behov.

Behandlingsresultatet är individuellt. För många försvinner sötsuget helt och tycker det smakar illa om man ändå smakar. En del äter mer sällan och får ett lägre intag. Många upplever en större kontroll över sitt sockerintag. Min erfarenhet är att behandlingen fungerar på de allra flesta. Det är väl värt ett försök för Din hälsas skull.